Döntetlen az angolok ellen

Döntetlen az angolok ellen

Felkészülési mérkőzésen az Illés Akadémia-Haladás U19-es együttes 1-1-es döntetlent játszott az angol Rotham United második csapata ellen.

Illés Akadémia-Haladás U19-Rotham United II. csapat 1-1 (1-0). –  Szombathely, Haladás Stadion, felkészülési mérkőzés, vezette: Boda.

Illés Akadémia: Schüld (Gróz) – Bognár, Bokor, Debreceni, Balogh F. (Debreceni, Basics) – Szekér, Schuster (Vajda), Jakab (Illés), Tóth M. – Szecsődi (Doktorics), Kállai (Volter, Csomós).  Edző: Oross Márton.

A Telkiben edzőtáborozó angol harmadosztályú Rotham United második együttese látogatott el a Haladás Stadionba. A mieink helytálltak és 1-1-es döntetlent játszottak az angolokkal. A vasiak Tóth Milán tizenegyesgóljával a 26. percben szereztek vezetést, az angolok az 56. percben Ethan találatával egyenlítettek. Oross Márton: – Hasonló korú együttessel találkoztunk, amely a régi brit stílust képviselte. Ívelgettek, felvállalták a párharcokat, erős, jó felépítésű csatáraik voltak. Ám játékban – sőt fizikálisan is – felülmúltuk őket, sok helyzetet kidolgoztunk, gólokkal kellett volna nyernünk. Sajnos nem sikerült újból betalálnunk, az angolok pedig egy kontrából egyenlítettek. Jó erőpróba volt a mérkőzés, egy külföldi csapat ellen a stadionban játszani minden játékost feldob. Nagyon jó állomás volt a felkészülésben, már csak azért is, mert egy más játékstílust ismerhettek meg játékosaink.