Dombó Dávid lett a legjobb kapus Rómában!

Róma:U 19-es nemzetközi tornán,veretlenûl a  második helyen végzett a magyar csapat.

Veretlenül zárt Rómában az U19-es válogatott

U19-es válogatottunk 0-0-ás döntetlent játszott a románokkal a római utánpótlástorna döntõjében.

A csoportkörben elért három gyõzelem után Tuboly Frigyes csapata a románokkal játszotta a római utánpótlástorna döntõjét. A mieink a Dombó Dávid – Pál Dávid, Lang Ádám, Czégel Máté, Kozma Máté – Paku Roland (Holman Dávid, 65.), Tóth Ferenc, Hajdu Ádám – Vécsei Bálint, Erdélyi László (Pekár László, 50.), Szécsi Márk összetételben szerepeltek a találkozón.

 

A döntõben két hasonló képességû csapat játszott nagy iramú, küzdelmes mérkõzést. Mindkét együttes jól megszervezte védelmét, a 90 perc alatt csupán egy-egy nagy helyzet alakult ki a kapuk elõtt, és a labdabirtoklást  tekintve is végig kiegyensúlyozott volt a játék. A rendes játékidõ gólnélküli döntetlennel ért véget, így a tornagyõzelem tizenegyesekkel dõlt el: ezt a románok 12-11-re nyerték meg.

 

– Az Eb-elitkörre való felkészülés szempontjából rendkívül hasznos volt az elmúlt egy hét, három nagy iramú, küzdelmes mérkõzést játszottunk, erõs riválisok ellen. Kimondottan örülök, hogy eredményesek tudtunk lenni, bejutottunk a döntõbe, és közel jártunk a tornagyõzelemhez is. Gratulálok a játékosoknak az egész hetes teljesítményükhöz – értékelt a meccs után Tuboly Frigyes.