Búcsú a Lurkótól és folytatás az akadémián!

A 2001-s korosztály nyártól az akadémia keretei között dolgozik és edz.

A “lurkós” évektõl a hagyományos Scheiblingkirchenben megrendezett  tornával és az ott megszerzett elsõ hellyel búcsúztak.

2011.06.24
U10 – PITTENTAL CUP – SCHEIBLINGKIRCHEN – 2011.VI.23.


LURKÓ UFC: Standi R. – Horváth M. Bokor B. – Doktorics Á. Nyári P. Kulcsár Á. – Edelényi B. / Böcskei N. Buzás L. Tóth Cs. Kónya I. Németh E.

EREDMÉNYEK:

LURKÓ UFC – VIDEOTON 1:0

Góll.: Nyári P.

LURKÓ UFC – DONAUFELD 3:0

Góll.: Nyári P. (2) Edelényi B.

LURKÓ UFC – YOUNG STARS 6:0

Góll.: Kulcsár Á. (2) Doktorics Á. (2) Edelényi B. Nyári P.

LURKÓ UFC – WIENERBERG 5:0

Góll.: Edelényi B. (2) Nyári P. Böcskei N. Doktorics Á.

LURKÓ UFC – ASK ERLEA 7:0

Góll.: Nyári P. (2) Böcskei N. (2) Doktorics Á. Edelényi B. Buzás L.

LURKÓ UFC – SÁRVÁR 4:1

Góll.: Nyári P. (2) Edelényi B. Kulcsár Á.

LURKÓ UFC – Z. BRNO 1:1

Góll.: Doktorics Á.

 

1.LURKÓ UFC 7 6 1 0 27:2 19 pont

Hasonló színvonalú “kis” torna volt a szombatihoz. A vége is, kísértett! Viszont a sors igazságtalansága lett volna, ha nem mi nyerjük ezt a kellemes kis rendezvényt. Hihetetlen, de most már úgy rúgatunk gólt az ellenféllel, hogy be sem vonjuk õket. Így viszont hatalmas izgalmakat szereztünk az értünk szorítóknak. Itt (is) szeretnénk megköszönni mindenkinek aki minket támogatott! Volt olyan aki nem így gondolkodott és érzett, ezzel jócskán felkorbácsolta az indulatokat. Nehéz volt higgadtnak maradnia bárkinek is. Végül is a mi gyerekeinknek sikerült. Tény, hogy a 2×8 perc alatt el kellett volna dönteni a mérkõzést – a lehetõség meg volt – és akkor nem kerülünk ilyen helyzetbe. Az utolsó tornánk volt a 2010-11 szezonban. Személy szerint, már nagyon vártam az utolsó hónap történései miatt. Ezért örülök nagyon, hogy a gyerekek egy pozitív élménnyel és eredménnyel mennek el pihenni. MINDENKINEK köszönöm az egész éves munkáját! Jó pihenést és a “házi feladatok” sikeres megoldását kívánom!

szenczi imre