Az Újpest ellen magabiztos győzelem az Admira Wacker otthonában szoros vereség az U12-es akadémiai csapat mérlege

Az Újpest ellen magabiztos győzelem az Admira Wacker otthonában szoros vereség az U12-es akadémiai csapat mérlege

Jó csapatok ellen készülnez a srácok az augusztus 25-i Ohlsdorfi Saltkammergut Kupára ahol már a csoportban remek csapatokkal találkozunk : Red Bull Salzburg, FC Ingolstadt, Austria Wien, Sturm Graz, Blau Weiss Linz;

Az Újpest ellen magabiztos győzelem az Admira Wacker otthonában szoros vereség az U12-es akadémiai csapat mérlege

U12-es felkészülési mérkőzések :

Illés Akadémia – UTE 5:1

Az első edzőmérkőzésünkön 21 játékos lépett pályára. Elsődleges célunk az volt, hogy minden játékos megfelelő játékidőt töltsön a pályán. A 3×30’-es mérkőzés nagy melegben zajlott, próbára tette a gyerekeket és edzőket egyaránt. Ellenfelünk képzett játékosokból állt, tetszett, hogy játékukat ők is a rövid passzos, kombinatív játékra építették. Védekezésünk szervezett volt, a letámadásunk jól működött, az ellenfél térfelén sok labdát tudtunk szerezni. Visszazárásainkba kisebb helyezkedési hibák voltak, a kapunk előtt agresszíven, fegyelmezetten védekeztünk, jól segítettük ki egymást.  Labdakihozatalban, játékfelépítésben bátrabb és kezdeményezőbb játékot vártam volna, a labda nélküli mozgásokat nem mindig jókor és jó időben indítottuk el, ezért a labdás játékos többször került 1:1 elleni szituációba. A helyzetkihasználásunk jónak mondható, de ha jobban koncentrálunk, több gólt is lőhettünk volna. Pozitív, hogy a játék minősége a sok csere ellenére sem romlott, és egész mérkőzésen mi tudtunk dominálni.

Keret: Tama Máté, Pfender Gergő kapusok, Tóth Barnabás, Szalay Márk, Rózsa Máté, Szijjártó Áron, Pál Levente, Horváth Benedek, Palkó Áron, Vert Bence, Németh Richárd, Erdélyi Krisztofer, Paizs László, Őri Bálint, Csupor Dominik, Szijjártó Ábel, Zancsics Dávid, Csonka Gergő, Ágoston Máté, Szabó Bence, Szabó Máté mezőnyjátékosok.

Gólszerzők: Csonka Gergő 2, Szijjártó Ábel, Németh Richárd, Őri Bálint.

Edzők: Takács Csaba, Szűcs János

 

Admira Wacker – Illés Akadémia 3:2

A mérkőzést nagyon melegben játszottuk, minden elismerésem a gyerekeké! A vereség ellenére nagyon elégedett vagyok a játékkal. Védekezésben agresszívek voltunk, a támadó zónában jól támadtunk le, ellenfelünk nem tudta játékát építeni. Az elívelt labdákat rendre mi gyűjtöttük be. A középső zónába jól zártunk vissza, jól vettük fel a labdás játékosokat, egymást jól biztosítottuk. A védőzónában a belső középpályások jól léptek vissza a védővonalba. Ellenfelünk is letámadott, de nagyon bátran és jól megoldottuk a labdakihozatalokat. Többször felértünk a kapu elé és sok helyzetet alakítottunk ki. A játék majdnem minden elemében jobbak voltunk ellenfelünknél, sajnos egyben nem az pedig a helyzetkihasználás. A hazai csapat három hibánkat kihasználva lőtt három gólt, mi pedig a kapu előtt voltunk a leghatározatlanabbak. Ha helyzeteink felét belőjük, akkor nyerhettünk volna. Összességében a mérkőzés jól szolgálta a korosztály felkészülését, minél több nemzetközi mérkőzésekre van szükség és akkor sokat fogunk fejlődni.

Keret: Tama Máté kapus, Rózsa Máté, Szijjártó Áron, Pál Levente, Horváth Benedek, Palkó Áron, Vert Bence, Paizs László, Őri Bálint, Szijjártó Ábel, Zancsics Dávid, Csonka Gergő, Szabó Bence, Szabó Máté mezőnyjátékosok.

Gólszerzők: Palkó Áron, Szijjártó Ábel

Edzők: Takács Csaba, Szűcs János