Az összes korosztályunk játszik a héten

Az összes korosztályunk játszik a héten

Ovisoktól U19-ig pályára lép minden Illés Akadémia-korosztály.

A Horváth Rudolf és Horváth András vezette U19-es csapatunk – néhány, az U19-es válogatottba meghívott játékos kivételével – hét edzéssel készül a héten. Méghozzá egy rangadóra, hiszen szombaton 11 órától Illés Akadémia–Vasas Kubala Akadémia-mérkőzésre kerül sor. Öt meccs után mindkét csapat 12 ponttal áll.

A múlt hétvégén nyolc gólig jutó U17-es gárdánk is hétszer fog edzeni. Sátori Barnabás és Szűcs János csapata kedden és csütörtökön fog „duplázni”. A fiúk Győrben lépnek pályára szombaton 10 órakor, az ETO vendégeként.

Kovács László és Nagy József U16-os együttese szintén hétszer tréningezik, és ők is utaznak szombaton Győrbe, ahol 10 órakor lépnek pályára az ETO ellen.

Hazai környezetben lépnek pályára az U15-ösök. Németh Richárd és Körhöcz György négy alkalommal vezényelnek edzést, és szombaton itthon fogadják a Paksot 13 órától.

Tóth Zsolt és Nagy László tanítványai szintén négyszer edzenek. Az U14-es gárdánkhoz is a Paks érkezik, szintén szombaton 13 órakor.

A 100%-os U13-as korosztályunk négyszer gyakorol, majd vasárnap fog meccselni. Szűcs János és Varga Roland együttese Nagykanizsára utazik, a találkozó 13 órakor kezdődik.

A Takács Csaba vezette U12-eseknek is hasonló a programja, négy edzést követően ők is rajta lesznek a kanizsai járaton. Az ő meccsük szintén délután egykor rajtol.

Vargovics Zsolt és Körhöcz György U11-es korosztálya, valamint Varga Roland és Balogh Bence U10-esei vasárnap buszoznak Zalaegerszegre, ahol Bozsik Régiós „A”-tornán vesznek részt. A legfiatalabbak: az U9 (Biegner Dániel és Lengyel Miklós), az U8 (Fider Ádám, Hujber Gábor), az U7 (Pados József, Koósz Írisz), és az óvodások (Orbán Dániel, Nagy József, Sümeghy László és Stieber József) vasárnap pedig az Illés Akadémián megrendezésre kerülő Bozsik-fesztiválon vesznek részt.