Az Illés Akadémia U9 nyerte meg a felsőpulyai tornát

Az Illés Akadémia U9 nyerte meg a felsőpulyai tornát

Minden találkozóját megnyerte Pados József csapata.

Két magyar és nyolc osztrák csapat részvételével zajlottak a felsőpulyai (Oberpullendorf) stadionban a Habe D’ere Kids-Cup küzdelmei az U9-es korosztályban. A Pados József vezette zöld-fehérek Gyöngyösi Ruben, Gyulovics Milán, Könye Gergő, Nagy-Szabó Benett Péter, Puskás Márton, Rácz Ábel összeállításban szerepeltek az őrvidéki településen. A sopronújlakiak ellen (SpG Mitte Neutal) 4–0-ra győztünk, míg a Sopronnyéket (UFC Neckenmarkt) 2–0-ra vertük meg. A vámosderecskeiek (SpG Der Club Draßmarkt) ellen 3–1-re, míg a siklósdiak ellen (SV Sigleß) 5–0-ra diadalmaskodtunk.

A csoport élén végeztünk 100%-os teljesítménnyel, így az elődöntőben a másik ötös másodikjával, a Foci FC Sárvárral játszottunk, akiket 2–1-re győztünk le. A döntőbe aztán a Répcekethely (UFC Mannersdorf) jutott be mellettünk, akik ellen 3–1-re nyertünk.

Nehezen kezdtük a tornát, kellett 6-7 perc, amire felvettük a saját ritmusunkat. Utána viszont kiemelkedően fociztunk. Egyedül az elődöntőben voltunk kicsit fásultak és hoztunk lassan döntéseket. Az összes mérkőzésen mezőnyfölényben fociztunk és sok helyzetet alakítottunk ki. A védekezésünk kicsit nehézkes volt, ezeket edzésen kijavítjuk. Minden gyerek előtt le a kalappal, ügyesen játszottak és az elmúlt egy hónap alatt rengeteget fejlődtek

– értékelt a győztesek hadvezére, Pados József.