Az aranyéremért szállhat harcba Balu, az Illés Akadémia Spirit FIFA-játékosa

Az aranyéremért szállhat harcba Balu, az Illés Akadémia Spirit FIFA-játékosa

Menetelés a döntőig!

Az Illés Akadémia Spirit FIFA-játékosa, Balu indult a Magyar E-Sport Fesztivál FIFA 22 versenyén. Itt az összdíjazás 700.000 Ft, míg a legjobb nyolc játékos offline döntőben vesz részt a fesztivál budapesti helyszínén.

Balu végigverte a mezőnyt! A döntőig a DVSC, a Veszprém és a TrollFoci játékosain keresztül vezetett az út és a sikernek hála június 11-én Budapesten élőben versenyezhet az aranyéremért!

Első körben Vilikee2002 volt az ellenfél (aki egyébként részt vett az OGEX offline döntőn), a BO3-as szériában 2–0-ra sikerült őt legyőzni. A második fordulóban a debreceni Toofreezt 2–1-re verte Balu, majd Gódor Donát, az MTK játékosa következett, aki ellen 2–1-es összesítéssel kapott ki Balu, így az alsó ágra került. Ott aztán a veszprémi manlydan következett, majd a TrollFoci Esport játékosa, Bende3207. Kettejük legyőzése után az elődöntőben a szintén veszprémi Truegunner volt az ellenfél. A döntőben aztán újra Gódor Doni jött, de ott a srácok úgy döntöttek, hogy a seed-ért már nem játszanak, hanem érem feldobással döntik el kié a jobb helyezés. A feldobást Balu nyerte, így első helyen jutott az offline döntőbe!

Szintén jó hír, hogy a másik hazai FIFA-ligában, a HUNESZ FIFA Masters-en is bejutott a havi döntőbe, ráadásul ott másik játékosunk Berti11 is vele tartott!