Az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: április és május hónap legjobbjai

Az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia bemutatja: április és május hónap legjobbjai

Újfent kiosztásra kerültek az 11teamsports és a Bestrong támogatásával az Illés Akadémia hónap legjobb játékosai címek.

A díjátadó helyszíne az Illés Akadémia konferenciaterme volt: a leányoknál az U15-ös, az U17-es és az U19-es, míg a fiúknál az U15-ös, az U16-os, az U17-es és az U19-es korosztályok közül választották ki a szakemberek április, illetve május hónap legjobbjait.

Akadémiánk alapító-igazgatója, Illés Béla mellett szakmai igazgatónk, Bakos Roland számolt be a döntésről. Elmondta: az 11teamsports, a Bestrong és az Illés Akadémia közösen hozott határozatot arról, hogy ebben az évben kiosztjuk a hónap legjobb játékosa címeket.

Az áprilisi teljesítménye alapján a középpályásként az U16-os csapatban három gólt is szerző László Krisztián lett a díjazott. Májusban pedig a 2008-asként szintén az U16-osoknál fontos találatokat szerző Meskó Márk kapta meg a serleget és a vásárlási utalványt.

A női szakág részéről Csertői-Juhász Anita akadémiaigazgató és Rugovics Vendel, szakmai igazgató meséltek a döntés hátteréről.

Áprilisban az utánpótlás-válogatottban is bemutatkozó, rendkívül elhivatott, kiváló félévet maga mögött tudó Csombor Luca lett a legjobb. 2023 májusának játékosa a több fronton is helytálló, gólérzékeny és az U15-ös válogatottban egy évvel fiatalabbként bemutatkozó játékosunk, Alasz Hanna lett a legjobb!

A hónap legjobbjai díszes, nevükkel gravírozott serleget kaptak, valamint 50.000 forint értékű sporteszközre-sportfelszerelésre beváltható utalványt az 11teamsports és a Bestrong jóvoltából. Emellett pedig fényképük felkerült épületünk lobbyjában található „A hónap legjobb játékosa” táblájára, ami hirdeti a 2023-as esztendő legkiválóbban teljesítő labdarúgóit és motiválja növendékeinket.

Az Illés Akadémia Facebook- és Instagram-oldalán elérhetőek a díjazottakkal készült videóinterjúk!