Ausztriában játszik a Haladás

Ausztriában játszik a Haladás

Az Illés Akadémia növendékei közül ketten vannak az utazó keretben.

Az orosz első osztályú Akhmat Groznij vendégeként Ausztriában vesz részt egy mini-edzőtáboron a Szombathelyi Haladás. Németh Szabolcs együttese pénteken utazik a felső-ausztriai Ansfeldenbe. A mieink a meghívás jóvoltából a négycsillagos Hotel Stockinger vendégszeretetét élvezhetik. Már pénteken és másnap is egy-egy alkalommal edzést is fog vezényelni a csapatnak a szakmai stáb. Vasárnap délelőtt taktikai megbeszélésre kerül sor, délután négy órától pedig az Ansfeldentől 23 km-re fekvő Sankt Georgen an der Gusenben rendezik meg a két zöld-fehér csapat találkozóját.

Az orosz első osztályú gárda elleni Haladás-keretben két Illés Akadémia-játékos: a védő Tarján Patrik, és a felkészülés során már két gólt is szerző Horváth Rajmund; valamint kapusedzőnk, Rózsa Dániel kaphat majd lehetőséget.

A csecsenföldiek elleni meccs 2×60 perc időtartamú lesz. A korábban Tyerek Groznijnak hívott együttes számára a szombathelyiek elleni összecsapás lesz a bajnoki főpróba, ugyanis az orosz Premjer Liga már július 25-én kezdetét veszi.

Frissítés (2021. július 16., 13.00 óra): Délczeg Gergely sajnálatos sérülése miatt az utazó keretben kapott helyet Szijjártó Ármin, az Illés Akadémia labdarúgója is.