ARSENAL-HALADÁS

Világsztárok érkeznek az Arsenallal!

 A többek között Fabregas, Arshavin, Van Persie, és Walcott nevével fémjelzett sztár alakulat, az Arsenal érkezik Szombathelyre .

Akkreditálni az arsenalakkreditacio@gmail.com
e-mail címen lehet 2009. július 23-án 16 óráig.

 7 nap – 7 Világsztár, 7 különleges ajándék….

                                    csak a Szombathelyen jegyet vásárlóknak!

 

                 7 nap – 7 Világsztár, 7 különleges ajándék….

Július 20. Hétfõ: Fabregas  által aláírt Arsenal mez

+ 2 szurkolónak utazás az Arsenal edzõtáborába

Július 21. Kedd: Eduardo által aláírt labda

 Július 22. Szerda: Rosicky által aláírt Arsenal zászló

 Július 23. Csütörtök: Arsavin által aláírt Arsenal mez

Július 24. Péntek: Touré által aláírt labda

 Július 25. Szombat: Van Persie által aláírt Arsenal zászló

Július 26. Vasárnap: Walcott által aláírt Arsenal mez

 Július 27. Hétfõ: A mérkõzésen kisorsolásra kerül 2 db Arsenal mérkõzés belépõ Londonban.

 

 

 

             V I S S Z A V Á G ÓÓÓ !

 

                                                                             

 

                                                    SZOMBATHELY

                                   2009. JÚLIUS 27. 19.00

 

         7 Nap….7 Világsztár – játék                              

 

 

             A világ egyik legjobb és legnépszerûbb csapata Magyarországon!

 

A tavalyi évi döntetlen után, az „Ágyúsok” visszatérnek Szombathelyre, hogy a sztárok megmutassák ezúttal mire képesek.

 

Érdemes lesz kilátogatni a felejthetetlen futballünnepre, hiszen amellett, hogy a legnépszerûbb sztárokat láthatod testközelbõl, különleges emléket is szerezhetsz tõlük.

 

A hétfõi napon (július 20.-án) kezdõdõ jegyértékesítés minden napján – a napi jegyvásárlók között – kisorsolunk, egy a nap sztár játékosának, eredeti aláírásával ellátott ereklyét, (mezt, labdát, zászlót, stb.).

 

                            7 nap – 7 Világsztár, 7 különleges ajándék….

                                    csak a Szombathelyen jegyet vásárlóknak!

 

Ráadásként, július 20.-án, az elsõ napon jegyet váltó szurkolók között kisorsolunk két szerencsés rajongót, akik még a héten személyesen is látogatást tehetnek a „Sztárok lakhelyén”, hiszen a szervezõk elviszik õket egy személyes látogatásra az Arsenál edzõtáborába, Ausztriába.

 

A mérkõzés szünetében, extra ajándékként, az összes szurkoló között, kisorsolunk 2 jegyet Londonba, az Arsenal egy õszi mérkõzésére!

Világsztárok érkeznek az Arsenallal!

A többek között Fabregas, Arshavin, Van Persie, és Walcott nevével fémjelzett sztár alakulat, az Arsenal érkezik Szombathelyre július 27.-én.

A Haladás csapatával tavaly döntetlent játszó angol együttes visszavágóra érkezik Magyarországra, amit jelez az is, hogy a teljes csapat, beleértve a legnagyobb sztárokat is készül a látogatásra, a mérkõzésre.

 

Már most igen komoly érdeklõdés és várakozás elõzi meg a találkozót, hiszen a tavalyi évben megrendezett összecsapás is telt ház, több mint 12.000 nézõ elõtt zajlott a Hali stadionjában.

Szép számmal érkeztek szurkolók a szomszédos országokból, Ausztriából, Horvátországból, Szlovéniából is, de természetesen Budapestrõl és az ország más pontjáról is rengetegen keltek útra, hogy a helyszínen láthassák a Premier League egyik kedvenc és meghatározó csapatát.

 

Várhatóan nem lesz ez másként most sem, különös tekintettel arra, hogy az elõzetes információk szerint az Arsenal csapatával a legnagyobb sztárok is ideérkeznek a „Visszavágó” mérkõzésre.

Fontos találkozó lesz ez Arsen Wenger számára is, hiszen ezt követõen már csak egy mérkõzésen lesz lehetõségük készülni az Ágyúsoknak, az augusztus elején kezdõdõ rangos londoni Emirates Kupára, amelyen a Glasgow Rangers-el és az Atletico Madriddal csapnak majd össze.

 

A fenti neveket nézve is igazán elõkelõ társaságba került ismét a Haladás, hiszen az Arsenal ellenfeleként ez a mérkõzés is komoly rangot és média figyelmet kap a világ minden pontján.

 

A július 27.-én 19.00 órai kezdettel sorra kerülõ mérkõzésre, jegyek már most hétfõtõl vásárolhatók, többek között a helyszínen, a klub pénztáraiban, de lesz lehetõség megváltani a tiketteket az ismert országos jegyirodákban, az Ibusz irodákban és természetesen interneten is a www.jegyelado.hu oldalon. Elõzetes jelzések alapján több százan érkeznek majd külföldrõl, a környezõ országokból és Angliából is a mérkõzésre.

 

Érdekesség még, hogy a napi jegyvásárlók között a sztárok –többek között Fabregas, Arshavin, Van Persie – aláírásával ellátott Arsenal relikviákat (mezek, labdák), valamint Londonba az Arsenal egy õszi mérkõzésre szóló belépõket sorsolnak ki a szervezõk.