A Zrínyisek utazhatnak az országos döntőre

A Zrínyisek utazhatnak az országos döntőre

Az Illés Akadémia növendékeire épülő csapat magabiztosan vívta ki a zalaegerszegi részvételt.

A pénteki, városi fordulót követően hétfőn már a megyei döntővel folytatódtak a III-IV. korcsoportos leány labdarúgó diákolimpia küzdelmei. A találkozóknak ezúttal is az Illés Akadémia nagy műfüves pályája adott otthont. Ezúttal három együttes küzdött meg az első helyért, mely egyben indulási jogos is jelentett a két hét múlva esedékes, zalaegerszegi országos döntőn. A péntekről továbbjutó Zrínyi Ilona Általános Iskola, valamint Oladi Általános Iskola mellett a Répcelaki Móra Ferenc Általános Iskola csapata jutott még be a megyei döntőre, így ők szállhattak harcba a továbbjutásért.

A Gerlachfalvy Csilla és Vadász Gábor testnevelők által felkészített, valamint Széplaki Sárával, Nagy Csengével, Palatin Dorkával, Sipos-Kiss Virággal, valamint Első Hannával felálló Zrínyisek két fölényes győzelemmel magabiztosan utasították maguk mögé a Karancsi Emmát soraiban tudó Oladit, valamint a répcelakiakat és készülhetnek a Zalaegerszegen megrendezésre kerülő döntőre.

A városi viadal harmadik helyén a Neumann János Általános Iskola végzett Bihari Csengével és Patríciával, akik csapatuk vezérei voltak.