A Nova ellen játszottak bajnoki mérkőzést az U14-es lányok

A Nova ellen játszottak bajnoki mérkőzést az U14-es lányok

A mieinknek nem csak ellenfelükkel, de a külső körülményekkel is meg kellett küzdeniük.

ADA Nova SE U14 – Viktória FC 9–1 (2–1, 3–0, 2–0, 2–0)
Viktória FC:
Kiss N. – Kovács L., Németh M., Csejtey K., Horváth L., Varga V., Iszak J., Végh L., Vizaver D. Csere: Körtvélyes E. Vezetőedző: Simonné Tamássy Judit.
Gólszerző: Végh L. (10., 1–1)

Három hét után játszott ismét bajnoki mérkőzést pre-akadémiai csapatunk, amely Nova ellen lépett pályára a 11. fordulóban. Leányaink a nehéz körülmények ellenére is helytálltak és jól küzdöttek a fizikálisan fölényben lévő, erősebb hazaiak ellen.

Nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl minden szempontból. Rendkívül mély, vizes, nehéz talajon játszottunk, ami a lányoknak egy teljesen új helyzet volt, így nem csoda, ha nem igazán tudtunk ehhez alkalmazkodni. Ennek ellenére egy kicsit nagyobb akaratot, elszántságot vártam volna a csapattól. Fiatal együttesünk van, nagyon sok mindent meg kell még tapasztalniuk ezeknek a lányoknak, de továbbra is azon dolgozunk, hogy folyamatosan fejlődjenek és minél több dolgot lássunk vissza a mérkőzéseken azokból, amiket gyakorlunk. A bekapott gólok hatvan százaléka pontrúgás után érkezett, ami intő jel, hogy ezekkel mindenképpen foglalkoznunk kell az edzéseken

– értékelte a novai találkozót Simonné Tamássy Judit.