Groupama-HLSZ Utánpótlás Torna 2012

Tisztelt utánpótlás vezetõk és edzõ kollégák!

 

2012. február 17. napján, pénteken lezárultak a Groupama-HLSZ Utánpótlás Torna hivatalos játéknapjai. Mindenek elõtt köszönetemet szeretném kifejezni minden résztvevõ csapatnak és bízom benne, hogy mindenki jó tapasztalatokra tett szert az elmúlt 3 hónap folyamán. Örök kérdésként merül fel a téli felkészülési idõszakban, hogy miként lehetne biztosítani a folyamatos játéklehetõséget a labdarúgók számára és ebben próbáltunk segítséget nyújtani a Groupama-HLSZ Utánpótlás Torna ismételt megszervezésével.

A Torna méltó befejezéseképpen januárban szándékunkat fejeztük ki egy négyes döntõ megszervezésére, amirõl már korábban tájékoztattuk az érdekelteket. Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy minden akadály elhárult az U16 és az U18-as korosztályok döntõjének megrendezése elõl. A telefonos egyeztetések alapján minden csoportgyõztes vállalta a döntõn való részvételt, biztosítva ezzel annak megrendezését.

 

Az U16-os korosztály az FTC népligeti utánpótlás bázisán, míg az U18 korosztály a Vasas Fáy utcai sporttelepén lép pályára 2012. február 26-án. Az U16 korosztálynál Petõ Zoltán, míg az U18 korosztálynál Dr. Horváth Gábor versenyigazgató gondoskodik a döntõ összecsapásainak akadálymentes lebonyolításáról.

 Résztvevõk:

 U16 korosztály: DVTK, FTC, KTE, Illés – Akadémia

Program és mérkõzések

1.      9 óra 40          Megnyitó

2.      9 óra 45          FTC-Illés Akadémia

3.      11 óra 00        DVTK – KTE

4.      12 óra 10        III. helyezésért

5.      13 óra 25        Döntõ

6.      14 óra 35        Eredményhirdetés

 

U18 korosztály: DVTK, Veszprém, Vasas Kubala Akadémia, Illés Akadémia

Program és mérkõzések

1.      10 óra 25        Megnyitó

2.      10 óra 30        Veszprém – Illés Akadémia

3.      11 óra 45        DVTK – Vasas Akadémia

4.      12 óra 00        III. helyezésért

5.      14 óra 15        Döntõ

6.      15 óra 30        Eredményhirdetés

 

Ezúton szeretnék meghívni minden, a Tornán résztvevõ csapatot, edzõt és utánpótlás vezetõt, hogy amennyiben idejük engedi, úgy látogassanak el a fenti helyszínekre és szurkoljanak a még versenyben lévõ csapatoknak.

 

Sok szeretettel várunk mindenkit!

 

Sportbaráti üdvözlettel:

Dr. Horváth Gábor

fõtitkár