2001-s ezüstérem budapesten,a Dalnoki Emléktornán.

ILLÉS AKA.-LURKÓ: Standi R. – Horváth M. Balogh F. – Doktorics Á. Nyári P. Kulcsár Á. – Edelényi B. / Kónya I. Buzás L. Bokor B.

U12 – DALNOKI EMLÉKTORNA – BUDAPEST – 2011.08.20.


 

 

ILLÉS AKA. – LURKÓ: Standi R. – Horváth M. Balogh F. – Doktorics Á. Nyári P. Kulcsár Á. – Edelényi B. / Kónya I. Buzás L. Bokor B.

EREDMÉNYEK:

ILLÉS AKA. – SK KLADNO 1:0

Góll.: Edelényi B.

ILLÉS AKA. – ZTE 2:0

Góll.: Edelényi B. (2)

ILLÉS AKA. – FERENCVÁROS 2:1

Góll.: Balogh F. (2)

ILLÉS AKA. – JÁSZBERÉNY 2:1

Góll.: Balogh F. Edelényi B.

ILLÉS AKA. – DALNOKI AKA. II. 3:0

Góll.: Nyári P.

ILLÉS AKA. – WIESELBURG 1:0

Góll.: Nyári P

ILLÉS AKA. – DALNOKI AKA. I. 1:2

Góll.: Nyári P.

Összességében, úgy érzem nagyon jól szolgálta a felkészülésünket ez a torna. Felkészülésünket, mivel augusztustól már a jövõ héten kezdõdõ bajnokságra készülünk. Hasonló tornákon ennek a korosztálynak a részvétele már nem lesz jellemzõ. Kemény mérkõzéseken tudtam csapatrészeket gyakoroltatni, különbözõ feladatokkal ellátva. Mind a támadó szekciót mind pedig a védõk négyesét kiegészítve két középpályással. Az alapjátékunk ma is „ült” de a támadók kritikája a rengeteg kimaradt lehetõség. A védekezésben is elõfordultak hibák legfõképp a két szélsõ visszazárásával, plusz a kapuban is bizonytalanságot éreztem kissé. Magával a számszerû eredménnyel (is) elégedett lehetek. A döntõben kár volt az utolsó percben kapott gólért. Mezõnyben kiegyensúlyozott volt a mérkõzés. Sõt. A kapuk elõtt viszont a Dalnoki Akadémia volt veszélyesebb. Így megérdemelten nyerte az Emléktornát. Gratulálunk! Mi pedig folytatjuk a felkészülést a jövõ heti ZTE elleni bajnoki mérkõzésre.

szenczi imre