1=8 Egy edzésen , nyolc edzõ.

1=8 Egy edzésen , nyolc edzõ.

Egyéni fejlesztési nap akadémiánkon.

 

EGY EDZÉSEN 8 EDZÕ

 (Egyéni fejlesztési nap)

 

Az idei évadtól a szakmai vezetés a csapatjáték fejlesztés hangsúlyát a játékosok egyéni fejlesztésének irányába tolta el.

A heti egy ill. két alkalommal tartott egyéni fejlesztési napon a játékosok kiscsoportokban

(4 vagy 5 fõ) két edzõ folyamatos figyelme mellett sajátíthatja el a technikai elemeket. Például a különbözõ rúgásfajtákat,beadás es fejelés technikáját,a cselezés es lövés finomságait.

Szekér István egyéni fejlesztésért felelõs szakember vezetésével , pedig a a Co Adrianse által képviselt minõségi átvételekre, átadásokra, a labda finom érzékelésre fokuszálhatnak az akadémia  neveltjei. Az országban egyedülálló módon , az edzõk( Bánfalvi Attila , Bánfalvi Zsolt,Desits Szilárd,Kuttor Attila) és a szakmai vezetõ Pacsi Bálint, mellett a névadó tulajdonos Illés Béla és a klubigazgató Tóth Miklós is tevékenyen részt vesz a minõségi technika átadásában.

Szerdán  egy”vendég”  is besegített a képzésbe, a spanyol származású Marcos Angulo -aki a Haladás Futsal csapatának vezetõedzõje és a Szlovak Futsal válogatott szövetségi kapitánya is-.

Így a képzésben részt vevõ edzõk több mint 1200 Nb1-es mérkõzése ,  és  a közel 100 válogatott mérkõzésen szerzett tapasztalata mellett , M.Anguro személyében  nemzetközi futsal tapasztalat is segítette az akadémisták képzésének hatékonyságát.