11. forduló: A Puskás Akadémiát verte az U16-os csapat

Az I. osztályú labdarúgó-bajnokságok 11. fordulójában az Illés Akadémia-Haladás négy csapata lépett pályára – valamennyien odahaza. Az U19-esek a hétvégén nem játszottak. Egy-egy győzelem és döntetlen, valamint két vereség a vasiak mérlege. 

U14
Illés Akadémia-Haladás–Pécsi MFC 1-2 (0-1). Szombathely, Illés Akadémia, vezette:
Bedi.
Illés Akadémia-Haladás: Senkó – Simon, BARANYAI, Bognár (Rosner), Reseterits (Palkó) – HORVÁTH K., Bunevácz, VÍGH (Heiter), DONCSECZ – Horváth R. (Kovács Z.), Dezamits (Varga M.). Edző: Sátori Barnabás.
Gólszerző: Doncsecz.
A veszélyes támadókkal rendelkező pécsiek ellen a mérkőzés nagy részében a szombathelyiek domináltak, ám a vendégek két szöglet után szerzett góllal elvitték a három pontot. 
A bajnokság állása: 1. MTK 31, 2. Debrecen 28, 3. Újpesti TE 22, 4. Illés Akadémia-Haladás 21 pont.
12. forduló, szombat, 12.00: Illés Akadémia-Haladás–ETO FC Győr.

U15
Illés Akadémia-Haladás–Pécs 1-1 (0-0). Szombathely, Illés Akadémia, vezette:
Tóth R. 
Illés Akadémia-Haladás: Hegyi – RÉDEI, AUER, Kurzbauer, Basics – Séfer (Sólyom), WOTH, Kállai (Czafik), Füzik (Pandur) – Szalay, JAKAB. Edző: Farkas Péter.
Gólszerző: Szalay. Kiállítva: Zlatics. 
Végig a szombathelyiek irányították a mérkőzést, több helyzetet is elhibáztak. Ám ahogy az ilyenkor lenni szokott, a vendégek szereztek vezetést. A vasiaknak sikerült kiegyenlíteniük, és a helyzetek alapján meg is fordíthatták volna a találkozó állását.
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 30, 2. Honvéd 25, 3. Kaposvár 22, … 15. Illés Akadémia-Haladás 5 pont.
12. forduló, szombat, 10.00: Illés Akadémia-Haladás–ETO FC Győr.

U16
Illés Akadémia-Haladás–Puskás Akadémia 3-1 (2-0). Szombathely, Illés Akadémia, vezette:
Lovas.
Illés Akadémia-Haladás: CSUTORKA – KÓNYA, Balogh F., BOKOR, Szekér (Viganó) – Huszti (Molnár T.), NYÍRI, Nyári, TÓTH – Burai, ILLÉS (Bognár). Edző: Desits Szilárd.
Gólszerzők: Nyári, Illés, Tóth. Kiállítva: Csutorka, illetve Fekete.
A jól játszó Illés Akadémia háromgólos előnye birtokában egy kiállítás miatt tíz emberre fogyatkozott. Ezt követően harminc percen keresztül emberhátrányban játszva – még ha kisebb izgalmak árán is – teljesen megérdemelten nyerte meg a mérkőzést.
A bajnokság állása: 1. Illés Akadémia-Haladás 20, 2. FTC 15, 3. Honvéd 14 pont.
12. forduló, szombat, 11.00: FTC–Illés Akadémia-Haladás. 

U17
Illés Akadémia-Haladás–Puskás Akadémia 2-3 (1-2). Szombathely, Illés Akadémia, vezette:
Miráki. 
Illés Akadémia-Haladás: Oswald – Kiss B., Vámos, Latyák (Putz), Füleki, Szalai (Labát), KISS T., Szabó D., Dorner (Acsádi), Keresztes, Szilágyi (Vargovics). Edző: Bánfalvi Zsolt.
Gólszerző: Kiss T. (2). Kiállítva: Erdélyi, Kiszely (mindkettő Puskás Akadémia).
A „megszokott” forgatókönyv szerint zajlott a mérkőzés, a szombathelyiek kihagyták helyzeteiket, miközben az ellenfélnek tálcán kínálták a lehetőségeket. A felcsútiak éltek is az „ajándékkal”, és három ponttal gazdagodtak. Pozitívum, hogy a hazaiak mezőnyben jól futballoztak, ám a helyzetkihasználáson sokat kell javítaniuk.
A bajnokság állása: 1. Puskás Akadémia 18, 2. Budapest Honvéd 18, 3. FTC 16, … 6. Illés Akadémia-Haladás 9 pont.
12. forduló, szombat, 11.00: FTC–Illés Akadémia-Haladás.

U19
Az U19-es bajnokságban a hétvégén nem rendeztek mérkőzést – és az előttünk álló hétvégén sem lépnek pályára a csapatok. A Csordás Csaba irányította Illés Akadémia-Haladás így tehát legközelebb november 19-én, szombaton 11 órai kezdettel a Puskás Akadémia vendége lesz.
A bajnokság állása: 1. FTC 19, 2. Illés Akadémia-Haladás 17, 3. Vasas Kubala Akadémia 16 pont.